Collectief aanbod

Collectief aanbod

Een collectief aanbod word bij Stichting Samen en Sociaal verstaan als een unieke beleving waar samen zijn de kern is het van het verhaal. het collectief aanbod word aangeboden in meerdere vormen en stijlen. Dit zorgt er voor dat het voor meerdere doelgroepen toegankelijk is. Ieder persoon heeft zijn of haar eigen behoeftes, en bij het collectief aanbod koppelen wij alle behoeften aan ondersteuningsvragen om op die manier ieder persoon de behandeling te geven, die zij verdienen.

Bij elk collectief aanbod dat ontwikkeld en aangeboden wordt door Stichting Samen en Sociaal staan beleving en samen zijn centraal. Wat de verschillende vormen van het collectief aanbod aanwakkert, zijn de behoeftes die er heersen onder de doelgroepen, gekoppeld aan ondersteuningsvragen die bezoekers hebben.

Wat doet Stichting Samen en Sociaal voor u?

‘We denken graag mee met de bewoner, verbinden én we delen graag onze expertise en sociaal netwerk. Dat doen we door inwoners te versterken en te ondersteunen bij het zelfstandig meedoen in de samenleving”. Dat doen we door inwoners te versterken en ondersteunen bij hun initiatieven voor hun eigen leefomgeving. Wij bieden diverse activiteiten en diensten rond wonen, welzijn en educatie.

Krijgt u na het bezoeken van de website vragen? Of zijn er opmerkingen, of u heeft een leuk idee en/of tips waar wij wat mee kunnen? Stuur dan gerust een bericht via de contactenpagina of mail ons via info@samenensociaal.nl.